Vacature

GEZOCHT: LOGOPEDIE-ASSISTENT (LOAS) REGIO DEN HAAG

Lijkt het jou leuk om met kinderen te werken en heb jij een goed gevoel voor taal? Dan zijn wij op zoek naar jou als logopedie-assistent om ons team bij Studievaart in de regio Den Haag te versterken! Kom jij ons helpen de kinderen in Den Haag naar een hoger taalniveau te brengen?

Omschrijving functie
Als je als logopedie-assistent (LOAS) voor ons komt werken, hoef je je zeker niet te vervelen. Er zijn namelijk veel kinderen die jouw hulp goed kunnen gebruiken. En wij natuurlijk ook!

Als LOAS speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van onze logopedisten bij de behandeling en begeleiding van kinderen met spraak- en taalproblemen. Jouw verantwoordelijkheden lopen behoorlijk uiteen; van het afnemen van en assisteren bij de taalonderzoeken tot het voorbereiden en herhalen van behandelingen, het behoort allemaal tot jouw takenpakket. Natuurlijk heb je ook een sterk observatievermogen, wat je telkens inzet om naar de logopedist terug te koppelen wat jou bij de kinderen opvalt tijdens jouw ‘behandelingen’. Zo werken jullie als een ijzersterk team samen om de kinderen te helpen hun communicatieve skills te verbeteren.

Uiteraard werken jullie niet slechts met z’n tweeën op een school, je hebt ook rekening te houden met de leerkrachten, intern begeleiders (IB’ers) en de ouders van de kinderen. Gelukkig gaat dat jou, met jouw sterke sociale vaardigheden en je aanstekelijke enthousiasme, prima af! En laat dat nu net zijn waarom je zo goed in ons jonge, gedreven team past. Ook al werk je vaak met z’n tweeën of drieën op één school, wij doen er alles aan om de logopedie-assistenten op de verschillende scholen met elkaar in verbinding te brengen. Immers kan je veel meer met elkaar bereiken én van elkaar leren.

Kortom, een functie waarbij je veel tijd doorbrengt met kinderen die jouw talenknobbel heel goed kunnen gebruiken binnen scholen waar ze heel erg blij zijn met jouw inzet. Leuker kan het bijna niet worden, toch?

Over Studievaart

Wees welkom bij Studievaart, het meest sprankelende bedrijf uit de Hoeksche Waard. We garanderen je dat je nooit meer een saaie dag hebt! We zijn een groeiend bedrijf met een duidelijke visie, namelijk om de beste zorg te leveren op het gebied van logopedie, dyslexie en leerproblemen.

Onder de noemers ‘Studievaart’, ‘Spreekvaart Logopedie’ en ‘Basisvaart Dyslexie & Ontwikkeling’ staan we vanuit ons hoofdkantoor in Numansdorp klaar voor ongeveer 55 collega’s die werkzaam zijn in de regio Zuid-Holland. Ons team van orthopedagogen, logopedisten, psychologen, leerkrachten en pedagogen werkt nauw samen om, na uitgebreid onderzoek, goede begeleiding te bieden en antwoord te geven op diverse ontwikkelingsvragen.

Wie wij zoeken

  • Je studeert idealiter Logopedie, Pedagogische Wetenschappen, Psychologie, PABO of Social Werk óf beschikt over een diploma Onderwijsassistent. Heb je een andere achtergrond, maar wel grote interesse in ons werkveld? Of wil je aan de slag als herintreder of tijdens je pensioen? Voel je dan vooral vrij om te solliciteren, je motivatie en je leerbaarheid zijn absoluut leidend.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent minimaal één vaste dag per week beschikbaar, idealiter gedurende een volledig schooljaar

 

Natuurlijk doen niet alleen jouw kwalificaties ertoe, jouw persoonlijkheid is minstens zo belangrijk voor ons. We zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste collega met een duidelijke passie voor taal en spraak. Als echte teamspeler kan je makkelijk samenwerken met de logopedist, ouders en leerkrachten. Daarnaast ben je ook leergierig en sta je er meer dan voor open om intern opgeleid te worden en continu te blijven leren en te groeien in het vakgebied.

Wat wij jou bieden

  • Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving
  • Een marktconform salaris
  • Als de school dicht is, werk je niet – oftewel, je bent vrij tijdens schoolvakanties!
  • Mogelijkheden voor interne opleiding en professionele ontwikkeling
  • De kans om een positieve impact te hebben op de spraak- en taalontwikkeling en het welzijn van kinderen in de regio Den Haag.

 

Solliciteren?
Kan jij niet wachten om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan het verbeteren van de communicatieve vaardigheden van kinderen? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@studievaart.nl.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!